Adverteren

Voordelig Adverteren op SurinamCooking
SurinamCooking.com is een van de grootste en meeste bezochte Surinaamse recepten website op het net. Door onze overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website weten wij ons te onderscheiden van andere websites. Ons kenmerk zijn de recepten met duidelijke bereidingstips waar iedereen mee uit de voeten kan. Daarnaast zijn wij met SurinamCooking actief op twitter en facebook. Op dit moment heeft SurinamCooking.com meer dan 1100 unieke bezoekers per dag en gemiddeld 40.000 bezoekers per maand.

Wij bieden bedrijven en instellingen de mogelijkheid om te adverteren op SurinamCooking.com. Door het adverteren op SurinamCooking.com bereikt u gericht uw doelgroep, consumenten die van Surinaams, exotisch en gevarieerd koken houden. Bovendien is adverteren op SurinamCooking.com een goedkoop alternatief voor reclame in papiervorm, zoals een krant. Het grootste voordeel van internetadvertenties is dat ze interactief en 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bekijken en te raadplegen zijn. Bovendien steunt u met uw advertentie SurinamCooking.com.

Advertentievormen
U kunt op de volgende manieren adverteren op SurinamCooking.

Sidebar banner: advertentie met een afmeting van 300 x 250 pixels (normale rechthoek). Deze advertentie is een permanent roterende banner die op iedere (sub)pagina word getoond.

Recepten banner: advertentie met een afmeting van 468 x 60 pixels (grote banner). Deze advertentie is een permanent roterende banner die onder een door u gekozen recept wordt getoond.

Tekst link: maximaal 5 tekstlinks. Deze tekst advertentie in de sidebar wordt op iedere (sub)pagina getoond.

Duidelijk zichtbaar
Uit onze statistieken blijkt dat de bezoekers van SurinamCooking.com zich interesseren in doelgerichte advertenties. Elke banner advertentie die op onze pagina getoond wordt, kan steevast rekenen op een flink aantal klikken. Dit betekend dus een flink aantal bezoeken door potentiële klanten aan uw website.

Voor meer informatie en prijzen neemt u alstublieft contact met ons op middels het contact formulier.